Hyeenaracing käyttää evästeitä varmistaakseen, että tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme. Jos jatkat, oletamme, että hyväksyt kaikki evästeet Hyeenaracingin sivuilla.
Tietoja meistä

Tietoa yrityksestä

Olemme kotimainen ja luotettava moottoriurheiluliike, joka on perustettu vuonna 2009. Aloitimme aikoinaan verkkokaupalla, pienellä varastomyymälällä, sekä kiertämällä ympäri maata kilpailujen parissa. Nykyään meillä on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä, joka palvelee viisi päivää viikossa asiakkaita. Kivijalka myymälä avattiin maaliskuussa 2015 Haminaan lähelle keskustaa. Meiltä löytyy ammattitaitoinen sekä ystävällinen palvelu ja henkilökunta aina. Tuotevalikoimamme sisältää kaikkea mahdollista moottoriurheiluun liittyvää mm. varaosat, ajovarusteet sekä vapaa-ajan vaatteet naisille, miehille ja myös perheen pienimmille. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä sekä kuuntelemme asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden tarpeita ja samalla parannamme tuotevalikoimaa toiveidenne mukaan.

 

Myymälämme sijaitsee Etelä-Suomessa. Osoite: Kadettikoulunkatu 13, Hamina. 

 

Olemme auki arkisin Ma-pe Klo 10-17.

 

Tervetuloa hyville ostoksille!

 

Asiakaspalvelu liikkeen aukioloaikoina: Henrik Laakso/ 050 413 4878 / myynti@hyeenaracing.fi

(Ps. jos emme vastaa puhelimeen heti voitte myös laittaa viestiä asiakaspalvelu numeroon, otamme teihin yhteyttä as soon as possible)